اخبار اخبار سریال هری پاتر مصاحبه‌ها

سریال HBO قرار است وفادارتر از فیلم‌ها باشد، اما روایت داستان فقط محدود به زاویه دید هری نیست.

جانی فلین، بازیگر لوسیوس ملفوی، حضورش در فصل اول را تایید کرد و گفت:

«من تو کتاب اول نیستم. لوسیوس به هیچ وجه تو کتاب اول حضور نداره، اما من تو فصل اول سریالم. خیلی عجیبه که یه روز بری سر کار، بعد یه ماه تعطیل باشی و دوباره برگردی.»

لاکس پرت، بازیگر دریکو هم از نمایش زودهنگام عمارت ملفوی خبر داد و گفت:

«شما دریکو رو تو خونه می‌بینید. نمی‌خوام قصه رو لو بدم، اما چند تا صحنه عالی تو خونه هست که باعث می‌شه بفهمید اون چجور آدمیه.»

این سرک کشیدن به زندگی شخصی دریکو، پای نارسیسا ملفوی را هم بسیار زودتر از کتاب چهارم به داستان باز می‌کند تا فرصت کافی برای پرداختن به او فراهم شود.

در نبرد پایانی، نارسیسا برای نجات دریکو به ولدمورت دروغ می‌گوید و مرگ هری را تایید می‌کند. چون او در کتاب‌ها دیر وارد داستان شد، این تصمیم همیشه کمی ناگهانی به نظر می‌رسید. اما حالا با حضور نارسیسا از همان فصل اول و شکل‌گیری آرام شخصیت او در تقابل با ولدمورت، این فداکاری بزرگ در پایان داستان بسیار منطقی‌تر و دلچسب‌تر از کار درمی‌آید.

بیشتر بخوانید
مصاحبه جدید رولینگ: افتخار میکنم که بچه ها را کتابخوان کرده ام

رولینگ در جریان برگزاری مراسم افتتاح فیلم هری پاتر و یادگاران مرگ - بخش ۲ در لندن، مصاحبه هایی هم با ادامه مطلب

گزارش و مصاحبه ویژه با ویدا اسلامیه از دمنتور در نمایشگاه کتاب تهران

در جریان بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نمایشگاه کتاب تهران، در غرفه کتابسرای تندیس و در روز سه‌شنبه ۱۶ ادامه مطلب

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.