اخبار اخبار سریال هری پاتر

از دنیای وارونه به دستشویی دخترانه هاگوارتس؟
بر اساس جدیدترین شنیده‌ها و گزارش‌های غیررسمی، نل فیشر(Nell Fisher)، بازیگر بااستعداد و جوانی که اخیراً با درخشش در نقش «هالی ویلر» در فصل پنجم سریال استرنجر تینگز (Stranger Things) توجه‌های زیادی را به خود جلب کرده، ممکن است به دنیای جادویی بپیوندد!
گفته می‌شود او یکی از گزینه‌های اصلی برای ایفای نقش روح محبوب و غمگین هاگوارتز، یعنی «مرتل ماتم‌زده» (Moaning Myrtle) است. با توجه به سابقه نل فیشر در آثار فانتزی و مهیج، او می‌تواند گزینه‌ای عالی برای به تصویر کشیدن این شخصیت نمادین و پر از چالشِ خلق‌شده توسط جی.کی. رولینگ باشد.
هنوز هیچ منبع رسمی این خبر را تایید نکرده است، اما فکر کردن به حضور او در راهروهای هاگوارتس هم برای طرفداران هیجان‌انگیز است. نظر شما چیست؟ آیا نل فیشر می‌تواند گریه‌ها و ناله‌های معروف مرتل را به خوبی بازی کند؟

بیشتر بخوانید

۴ دیدگاه

  1. این بازیگر الان سنش کمه و برای ایفای نقش مرتل زوده براش. ولی مشکل اصلی اینجاست که مرتل در کتابهای ۴ و ۶ هم ظاهر میشه و چهره بازیگر به دلیل سنش به طور کلی تغییر میکنه در حالی که روح نباید تغییر کنه. به نظر میرسه باید یه بازیگری که از آب و گل در اومده برای این نقش انتخاب بشه

    1. دیگه با توجه به سیاست های امروزی گویا ناگزیر بوده همچین انتخابی برای اسنیپ
      بنابراین من برایند درونی خودم این بود که اگه بقیه کارا(انتخاب بقیه بازیگرا، وفا دار بودن داستان و خوش ساخت بودن) درست پیش بره میشه از اسنیپ چشم پوشی کرد
      که تا اینجا در مورد بقیه بازیگرا واقعا خوب بودن
      در مورد اسنیپ هم امیدوارم پاپا اسیدو با بازی خارق العاده‌ش غافلگیرمون کنه:(

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.