نیک فراست اعتراف کرده است که «بعضیها» بازی او در نقش روبیوس هگرید در سریال جدید هری پاتر را «دوست نخواهند داشت».
ستاره فیلمهای «شان میمیرد» و «پلیس خفن»، پس از زندهیاد رابی کالترین، نقش هگرید، دوست جادوگر و غولپیکر هری را در سری اقتباسهای تلویزیونی از پرفروشترین کتابهای جی.کی. رولینگ بر عهده خواهد گرفت. این سریال در روز کریسمس از شبکه HBO پخش میشود و از زمان معرفی، با کنجکاوی و حواشی زیادی همراه بوده است.
فراست در مصاحبهای جدید گفت که سعی کرده ضمن ادای احترام به نقشآفرینی کالترین، حال و هوای خودش را هم به آن اضافه کند.
فراست به روزنامه تایمز گفت: «من سعی کردم همون مسیر رابی رو برم و بهش ادای احترام کنم… اما اینجا تو هر فصل هشت ساعت وقت دارم، در حالی که رابی فقط دو ساعت و نیم وقت داشت؛ پس باید ابعاد بیشتری ازش نشون داده بشه. برای همین با خودم گفتم: خب، اون اهل بریستوله. آدم خوشقلب و یه خرده ساکتیه.»
فراست افزود که برای این نقش تا حدودی از عمویش به نام امی الهام گرفته است که پس از ابتلا به مخملک در دوران کودکی در دهه ۱۹۵۰، «دیگه هیچوقت بزرگ نشد». او همچنین گفت که از شخصیت «غولپیکر، خشن اما بچگانه» مایکل کلارک دانکن در فیلم «مسیر سبز» (اقتباسی از استیون کینگ) الهام گرفته است.
فراست گفت: «بعضیها ازش خوششون نمیاد. میگن “این هگریدِ من نیست”. و این هیچ اشکالی نداره.»


