همیشه زمزمههایی من باب فعالیت اقتصادی خاندان مالفوی در بازار ماگلها بود که سرانجام امروز به قصد شفاف سازی پارهای از فعالیتهای اقتصادی خاندان مالفوی در بازار ماگلها به دلیل شبهات کلاهبرداری پای انها به دادگاه انقلاب لندن و حومه کشیده شده است. این پرونده در حال حاضر در شبعه دوم دادگاه در جریان است و به نظر میرسد که یکی از اعضای خاندان مالوی شرکت مالی تأسیس کرده و به شکل پانزی از هزاران نفر کلاهبرداری کرده است.
کارشناسان دادگستری ماگل ها در راستای تحقیقات بیشتر، جزئیات و تاریخچه شرکت مالی تاسیس شده توسط اعضای خاندان مالوی که نقش مهمی در روشن شدن این پرونده داشته را بررسی کردهاند.
اما در نهایت آیا نظام حقوقی ماگلها قادر به برگزاری یک دادگاه عادلانه و صدور حکم مناسب خواهد بود؟ این پرونده میتواند تأثیراتی عمیقی در جامعه ماگلها و خطراتی نیز در جامعه جادوگری به همراه داشته باشد.
همچین وزارت سحر جادو نیز اعلام کرده که طی تحقیقات مجزا و در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره شفافیت و اصول اخلاقی در فعالیتهای اقتصادی اطلاعات جدیدی ارائه دهد.
از فروشگاه دیوانهساز
مشاهدهی همه
-
کتاب هری پاتر و سنگ جادو - جلد سخت
۹۶۰٬۰۰۰ تومان
خرید
-
کتاب هری پاتر و تالار اسرار - جلد سخت
۱٬۱۰۰٬۰۰۰ تومان
خرید
-
کتاب هری پاتر و زندانی آزکابان - جلد سخت
۱٬۲۷۰٬۰۰۰ تومان
خرید
-
کتاب گنجینه هری پاتر - جلد سخت
۱٬۴۷۰٬۰۰۰ تومان
خرید
-
کتاب وردها - جلد سخت
۶۰۰٬۰۰۰ تومان
خرید
-
کتاب معجونها - جلد سخت
۵۸۰٬۰۰۰ تومان
خرید
-
کتاب هری پاتر و جام آتش - جلد سخت
۱٬۶۵۰٬۰۰۰ تومان
خرید
-
کتاب هری پاتر و سنگ جادو - شومیز
۷۲۰٬۰۰۰ تومان
خرید
مرکز دنیای جادوگری